Telefon: 20 33 00 08
Århusvej 14, 8670 Låsby

Mit navn har en lidt speciel historie. Oprindeligt hed jeg Kirsten Elisabeth, senere Kjirsten Sofia med vægt på Sofia og så var tiden inde til at skifte igen via numerologien. Det blev så i sommeren 2016, hvor det er Sophia der erstatter de 2 andre.

Sophia kommer fra den græske visdommens gudinde og sætter ekstra fokus på det spirituelle, intuition/klarsyn og det at være igangsætter for andre. Kvaliteter jeg mener har stor betydning for mit arbejde.

Min kæreste og jeg, bad numerolog Annet Kofoed om at finde gode energier der kunne passe til os begge, så vi kunne få fælles mellem og efternavn.

Mellemnavnet Meilo står for at være 100% ved sig selv, have indre ro, være evigt beskyttet og bidrage til verden samt inspirere og gavne andre. I virkeligheden bruger vi det som efternavn.

Efternavnet Holísticos er tilfældigt, idet Annet gav os tallet 37 som var godt for os. Da det så pludselig gik op for os, at det netop var Holísticos der gav 37, gav det god mening at søge om netop dette. Det tog dog meget lang tid, da der skal undersøges om andre i Danmark eller herboende udlændinge hedder det.

Min tætte familie

Hvis vi skal lidt ned på jorden igen, er jeg mor til 4 skønne børn og beriget med 10 børnebørn, hvoraf de 4 er bonus børnebørn fra et tidligere ægteskab.

Jeg er født 12. august 1955 og har tænkt mig at blive meget, meget gammel sammen med min dejlige kæreste Mickael.

Mit arbejde

eg har arbejdet med alternativ behandling og kinesiologi i over 35 år. De første 5 år på fritidsplan og derefter som selvstændig. I starten arbejdede jeg mest med indlæringsproblemer og hyperaktivitet hos børn og unge, samt hovedpine og piskesmæld. Senere tog jeg supplerende kurser indenfor stress og psykiske ubalancer, så jeg bedre kunne håndtere f. eks. spiseforstyrrelser, fobier og psykisksomatiske symptomer. Senere igen udvidede jeg med viden indenfor phytoterapi; viden om urter samt homøopati og biopati. Her fik jeg en stor forståelse om kroppens egen økologi og især blodtypekost samt optagelse af vitaminer og mineraler, blev lidt af en kæphest for mig.

Desuden er udrensning af homotoksiner og allopatiske medicinrester fra eksempelvis vaccinationer og penicillin, blevet en vigtig del af mange behandlinger.

Også Candida problemer er opgaver jeg har stor succes med.

I det hele taget arbejder jeg Holistisk, hvilket betyder at jeg ser på det hele menneske, frem for at symptom behandle. Det har gjort at jeg har gode erfaringer med allergier, fordøjelsesbesvær, cancer, gigt m.m.

På det mere okkulte område må jeg nævne mit kendskab til sten og krystaller, dufte og farvers påvirkning af krop og psyke. Desuden er healing, clairvoyance og regressions terapi en del af mit virkefelt, ligesom mental beskyttelse af kroppen/boligen og fjern healing også er det.

Af og til bruger jeg kunstterapi og kunsthealing. Visuel diagnose, Feng Shui, Astrologi og Mahjong kort bruger jeg også af og til i behandling.

Jeg arbejder lige godt med alle aldersgrupper og behandling kan sagtens foregå på engelsk og i nogen grad på tysk. Desuden har jeg i tidens løb, arbejdet en del med dyr; heste, hunde, katte, dyre besætninger m.m., både gennem homøopatien og som ”dyrehvisker”.

I de fleste tilfælde, vil jeg kunne gøre en forskel da det er kinesiologi test og i nogen grad clairvoyance, der kan fortælle mig hvad din krop prioriterer i en eventuel behandling eller spørgsmål.

Derudover er jeg uddannet dekoratør, været selvstændig inden for reklamebranchen og undervist i bl.a. farvelære. Det har givet mig et godt grundlag for at arbejde med farver i forbindelse med behandling.

I øjeblikket arbejder jeg desuden i en malerbutik. Det gør jeg to dage om ugen hos Flügger på Randersvej i Aarhus. Der har jeg en fast indkomst så jeg ikke behøver tænke på hvor mange klienter der kommer til mig.

Og så er jeg glad for alt der er kreativt og bringer musik og glæde i mit sind. Jeg går meget ind for basal kost og økologi og ja… jeg spiser mit ukrudt og bager speltbrød.

Bor du i Aarhus

Så kik da endelig ind i Flügger på Randersvej. Jeg er der som regel onsdag og en eller anden dag, dog sjældent mandag. Hvis der ikke er maler-kunder kan vi snildt lige tage en snak, så du kan se om kemien passer.